SPELEN

Kunstgras om te spelen
U wilt een speelplaats die in de eerste plaats veilig is voor de spelende kinderen. Daarnaast moet het er mooi en uitnodigend uitzien en bovendien altijd bespeelbaar. SD Groen regelt dit voor u. Sterker nog, zij gaan nog veel verder! SD Groen zorgt niet alleen voor een mooie, veilige en comfortabele ondergrond, maar neemt u de complete zorg uit handen voor de realisatie of renovatie van een speelplaats of schoolplein.

Denk hierbij aan riolering en drainage, grondwerk, bestratingen, beplantingen, hekwerken, speeltoestellen, meubilair, ondergronden etc.  Geen ingewikkelde planningen van verschillende aannemers, onderaannemers en leveranciers, maar alles in de vertrouwde handen van SD Groen. Heeft u nog geen ontwerp, SD Groen heeft de kennis en kunde in huis om een gedegen plan te maken dat passend is binnen uw budget, aansluit op uw wensen en voldoet aan de strenge regelgeving rond speelgelegenheden. Een groot voordeel in het ontwerpproces is dat SD Groen niet zoals veel aanbieders gebonden is aan 1 bepaald merk. Door deze vrijheid ontstaan de mooiste plannen met de beste aansluiting op uw wensen.

SD Groen staat klaar voor scholen en kinderdagverblijven
Creatief, totaalleverancier voor al uw wensen op het gebied van spelen en sporten. Rekening houdend met beschikbare budgetten. Samen met u bedenken we een uitvoeringsplan waarbij overlast zoveel als mogelijk is wordt beperkt.