ROYAL GRASS SILK

Kort, strak, vol & grasgroen

De Royal Grass® Silk 35 is met zijn strakke en volle look een klassiek product binnen de Royal Grass® collectie.

Door het volume en de zachtheid van dit gazon, past de Royal Grass® Silk 35 perfect in een tuin met spelende kinderen. De grasgroene kleur past in iedere soort tuin en tovert ieder oppervlak om tot een prachtige groene oase.

Wij vinden dit kunstgras perfect voor:

  • tuinen met spelende kinderen en huisdieren;
  • dakterrassen en balkons;
  • groene ruimtes in en rondom openbare gebouwen.

Perfect voor kinderen om heerlijk op te ravotten
Leg je een grasspriet van de Royal Grass® Silk 35 onder de microscoop, dan zie je dat deze een V-Shape heeft net zoals écht gras. Dit, in combinatie met de verstevigende ruggengraat, zorgt ervoor dat de grasspriet mooi rechtop blijft staan. Daarnaast heeft dit gazon ook veel volume door de grote hoeveelheid grassprieten waardoor dit product uitermate geschikt is voor plaatsen die intensief betreden worden.

Wanneer je nog dieper inzoomt op de grasspriet zie je dat er over de gehele lengte microscopisch kleine nerven lopen. Natuurlijk gras heeft ook microscopische kleine nerven die over de lengte lopen. Met de Micro Nerve Technology® (MiNT®) kopiëren wij die nerven. Hierdoor krijgt de Royal Grass® Silk 35 een natuurlijke glans.

Op zoek naar een gazon dat net iets korter en speelser is dan de Royal Grass Silk 35, maar nog steeds de klassieke uitstraling heeft? Bekijk dan eens de Royal Grass® Sensa.

100% recyclebaar

Alle Royal Grass® kunstgrasproducten zijn 100% recyclebaar. Wij streven er niet alleen naar het mooiste kunstgras te maken, maar wij willen daarnaast ook onze bijdrage leveren aan het verminderen van de plastic afvalberg in de wereld. Om die reden hebben wij een recycleprogramma opgezet. Alle kunstgrasproducten van Royal Grass® kunnen kosteloos ingeleverd worden en worden verwerkt tot nieuwe producten.

Royal Grass Silk
Royal Grass Silk
Royal Grass Silk