ROYAL GRASS SENSE

Hoog, weelderig & grasgroen

De Royal Grass® Sense is een hoog gazon met een open structuur en een grasgroene kleur. Doordat de hoge grassprieten wat verder uit elkaar staan oogt dit gazon luchtig en speels en krijg je een weelderige look.

De luchtigheid van het gazon zorgt er meteen voor dat de Royal Grass® Sense natuurlijk oogt en mooi staat in siertuinen.

Wij vinden dit kunstgras geschikt voor:

  • siertuinen en tuinen voor decoratief gebruik;
  • groene ruimtes in en rondom openbare gebouwen;
  • tuinen met een wildere uitstraling.

Prachtig in siertuinen
De Royal Grass® Sense heeft een wilde look en dit komt onder andere door de combinatie van de ReaDY technologie en de hoge grassprieten die wat verder uit elkaar staan. Met de ReaDY® technologie bootsen wij de natuurlijke groeirichting van écht gras na. Iedere grasspriet heeft namelijk een eigen groeirichting net zoals écht gras. Het gazon komt hierdoor tot leven en staat uitstekend in siertuinen en andere decoratieve tuinen.

Ben je op zoek naar een gazon dat nog intensiever betreden kan worden? Bekijk dan eens het voller broertje van de Royal Grass® Sense, namelijk de Royal Grass® Bloom.

100% recyclebaar
Alle Royal Grass® kunstgrasproducten zijn 100% recyclebaar. Wij streven er niet alleen naar het mooiste kunstgras te maken, maar wij willen daarnaast ook onze bijdrage leveren aan het verminderen van de plastic afvalberg in de wereld. Om die reden hebben wij een recycleprogramma opgezet. Alle kunstgrasproducten van Royal Grass® kunnen kosteloos ingeleverd worden en worden verwerkt tot nieuwe producten.

Royal Grass Sense kunstgras
Royal Grass Sense kunstgras
Royal Grass Sense kunstgras