ROYAL GRASS LUSH

Hoog, weelderig & zongebruind

De Royal Grass® Lush is een hoog gras met een extra weelderige uitstraling door de ReaDY® technologie. Dit betekent dat iedere grasspriet een eigen ‘groeirichting’ heeft net als écht gras.

Sommige grassprieten zijn zongebruind gekleurd waardoor de Royal Grass® Lush een warme en nazomerse uitstraling heeft.

Wij vinden dit kunstgras perfect voor:

  • dakterrassen en balkons;
  • siertuinen en tuinen voor decoratief gebruik;
  • groene ruimtes in en rondom openbare gebouwen.

Parel voor het oog
Dit prachtig en natuurlijk ogend kunstgras is een parel voor het oog! De nazomerse en weelderige look komt voornamelijk door de 42mm hoge sprieten in combinatie met de ReaDY® technologie. De ReaDY® technologie bootst de natuurlijke groeirichting van écht gras na. Dit in combinatie met hier en daar een zongebruinde grasspriet (SunTEC®) zorgt ervoor dat de Royal Grass® Lush bijna niet van écht gras te onderscheiden is en dus erg natuurlijk oogt.

Op zoek naar een gazon dat voller en hoger is dan de Royal Grass® Lush, bekijk dan eens de Royal Grass® Bliss.

100% recyclebaar
Alle Royal Grass® kunstgrasproducten zijn 100% recyclebaar. Wij streven er niet alleen naar het mooiste kunstgras te maken, maar wij willen daarnaast ook onze bijdrage leveren aan het verminderen van de plastic afvalberg in de wereld. Om die reden hebben wij een recycleprogramma opgezet. Alle kunstgrasproducten van Royal Grass® kunnen kosteloos ingeleverd worden en worden verwerkt tot nieuwe producten.

ROYAL GRASS LUSH KUNSTGRAS
ROYAL GRASS LUSH KUNSTGRAS
ROYAL GRASS LUSH KUNSTGRAS