ROYAL GRASS BLISS

Hoog, vol, weelderig & zongebruind

De Royal Grass® Bliss is een zomers kunstgras met hoge grassprieten waardoor je een ‘vol’ gazon krijgt. Hierdoor voelt het ook heerlijk zacht aan voor de voeten. Hier en daar heeft dit kunstgras een zongebruinde grasspriet voor een mooie natuurlijke look. Door de wildere en zeer volumineuze look is de Royal Grass® Bliss geschikt voor iedere soort tuin.

Wij vinden dit kunstgras perfect voor:

  • tuinen met een wildere uitstraling;
  • tuinen met spelende kinderen en huisdieren;
  • siertuinen en tuinen voor decoratief gebruik.

Perfect voor tuinen met spelende kinderen
Dit zeer volle gazon is door de combinatie van de gepatenteerde V-shape® technologie en de volheid zeer geschikt voor tuinen met spelende kinderen en huisdieren. Iedere grasspriet is voorzien van een nerf in de lengte waardoor de spriet beter rechtop blijft staan en minder snel plat gaat liggen.

De weelderige look van de Royal Grass® Bliss komt onder andere door de ReaDY® technologie. Met de ReaDY® technologie bootsen wij de natuurlijke groeirichting van écht gras na. Iedere grasspriet heeft namelijk een eigen groeirichting net zoals echt gras. Daarnaast zorgt de SunTEC® technologie voor de prachtige zomerse look door de toevoeging van hier en daar een zongebruinde grasspriet.

Liever een gazon dat net iets korter en strakker is dan de Royal Grass® Bliss? Bekijk dan eens de Royal Grass® Lush.

100% recyclebaar
Alle Royal Grass® kunstgrasproducten zijn 100% recyclebaar. Wij streven er niet alleen naar het mooiste kunstgras te maken, maar wij willen daarnaast ook onze bijdrage leveren aan het verminderen van de plastic afvalberg in de wereld. Om die reden hebben wij een recycleprogramma opgezet. Alle kunstgrasproducten van Royal Grass® kunnen kosteloos ingeleverd worden en worden verwerkt tot nieuwe producten.

Royal Grass Bliss tuin
Royal Grass Bliss tuin
Royal Grass Bliss tuin