ROYAL GRASS AURA

Kort, strakker & frisgroen

De Royal Grass® Aura is een kort gemaaid gazon met een zeer volle look! Het gazon ziet er netjes en strak onderhouden uit en is ook nog eens heerlijk zacht aan de voeten. Door de frisse kleur, kleurt iedere tuin prachtig groen en creëer je een mooie voorjaarslook.

Wij vinden dit kunstgras perfect voor:

  • tuinen met spelende kinderen en huisdieren;
  • dakterrassen en balkons;
  • speeltuinen bij kinderdagverblijven en crèches.

Heerlijk zacht voor de voeten
Dit vers en kort gemaaid gazon ziet er natuurlijk uit door onder andere de multishape. De multishape is een combinatie van de ReaDY vezel waarbij de grassprieten allemaal een andere kant op ‘groeien’ én een rechte, fijnere vezel.

Deze combinatie van verschillende breedtes en structuren maakt dat de Royal Grass® Aura zeer natuurlijk oogt en zacht aanvoelt. Dit in combinatie met de volheid van het product zorgt ervoor dat de Royal Grass® Aura ook sterk is en gebruikt kan worden in tuinen met spelende kinderen en huisdieren.

Op zoek naar een zacht gazon dat hoger is en net zo fris qua kleur? Bekijk dan de Royal Grass® Blossom.

100% recyclebaar
Alle Royal Grass® kunstgrasproducten zijn 100% recyclebaar. Wij streven er niet alleen naar het mooiste kunstgras te maken, maar wij willen daarnaast ook onze bijdrage leveren aan het verminderen van de plastic afvalberg in de wereld. Om die reden hebben wij een recycleprogramma opgezet. Alle kunstgrasproducten van Royal Grass® kunnen kosteloos ingeleverd worden en worden verwerkt tot nieuwe producten.

Royal Grass Aura achtertuin
Royal Grass Bliss tuin
Royal Grass Aura