KWALITEIT EN INNOVATIE

Topkwaliteit kunstgras door innovatie
Kunstgras van topkwaliteit: dat is het streven van Royal Grass en om dat te bereiken wordt voortdurend gebruik gemaakt van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. In de loop der jaren is het kunstgras dan ook sterk geëvolueerd en verschillende innovaties hebben gezorgd voor het meest natuurlijke kunstgras op de markt.

Al sinds 2003 focust Royal Grass zich op het produceren van topkwaliteit kunstgras voor tuinen, speeltuin en de openbare ruimte. Iedere dag wordt ernaar gestreefd de kunstgrassen verder te verbeteren. Daarom wordt er veel aandacht besteed aan onderzoek, zodat het kunstgras voelt en oogt als natuurlijk gras.

Belangrijke ontwikkelingen hebben ertoe geleid dat Royal Grass kunstgras nauwelijks van natuurlijk gras te onderscheiden is. Zo maakt Royal Grass gebruik van innovaties als V-shape®, MiNT® en ReaDY®.

Kunstgras kwaliteit
De kunstgras kwaliteit is in de loop der jaren enorm toegenomen. Door vooruitstrevende technieken te gebruiken heeft Royal Grass een natuurlijk kunstgras weten te ontwikkelen, dat op het eerste oog niet van echt gras te onderscheiden is. Mede hierdoor is kunstgras ontzettend populair geworden. Wie wil er immers geen mooi, onderhoudsvriendelijk gazon, dat het hele jaar door gebruikt kan worden?

Door de enorm toegenomen interesse in kunstgras zijn er veel verschillende soorten kunstgras op de markt, ieder met hun eigen kunstgras kwaliteit en prijs. Het verschil in kunstgras kwaliteit tussen de verschillende kunstgrassen wordt vooral verklaard door de grondstoffen die gebruikt worden en het gehanteerde productieproces.

Veiligheid kunstgras vezels
Veiligheid kunstgras is voor Royal Grass minstens zo belangrijk als de kwaliteit en natuurgetrouwheid van de producten. Royal Grass kunstgras is getest volgens de strengste Europese normen en volledig veilig verklaard. U kunt uw kinderen er dus zonder zorgen op laten spelen.

Kwaliteit gebruikte materialen
Als u besluit kunstgras te kopen is het daarom belangrijk u te verdiepen in de kunstgras kwaliteit van de diverse producten. Royal Grass maakt uitsluitend gebruik van de hoogste kwaliteit grondstoffen. Hierdoor behoudt Royal Grass kunstgras zeker 11 jaar zijn oorspronkelijke kleur. Daarnaast is kunstgras van Royal Grass door de gebruikte technologie ontzettend veerkrachtig waardoor het niet plat gaat liggen als het betreden is.

Hoe sterk is het kunstgras
Alle kunstgrassen van Royal Grass worden in het laboratorium uitgebreid getest op hun bestendigheid. Hiervoor wordt onder andere gebruik gemaakt van het soort machine dat eveneens wordt gebruikt om kunstgras sportvelden te testen. De specialisten van Royal Grass weten zodoende precies welke kunstgrassen geschikt zijn voor intensief gebruik, bijvoorbeeld voor speelplaatsen, schoolpleinen en openbare ruimtes.