SPORTEN

Kunstgras om te sporten
Sporten en bewegen worden steeds belangrijker. En dan niet alleen bij de sportverenigingen, maar ook in de wijk, op het schoolplein, bij het bedrijf of thuis. SD Groen heeft een ruime ervaring in de aanleg van (multifunctionele) sportvelden, (voetbal)kooien en pannavelden. Daarnaast installeren zij (particuliere)hockeyveldjes, tennisvelden en andere sportgerelateerde ondergronden. Bij kunstgras denkt u misschien aan outdoor, maar SD Groen heeft ook zeer geschikte kunstgrassoorten voor indoor toepassingen. Hoe mooi is het om uw fitnessruimte om te dopen in een groene oase?

Bij de realisatie van sportvelden geldt, net als bij speelplaatsen, dat SD Groen de complete zorg uit handen neemt voor de realisatie van een sportveld. Denk hierbij aan riolering en drainage, grondwerk, bestratingen, beplantingen, hekwerken, kooien, meubilair, ondergronden etc. Geen ingewikkelde planningen van verschillende aannemers, onderaannemers en leveranciers, maar alles in de vertrouwde handen van SD Groen.

Met name bij sporttoepassingen is de ondergrond uitermate belangrijk. SD Groen kan u hierin adviseren en heeft voor u de beste sporttechnische ondergronden.