KUNSTGRAS AANLEGGEN

Kunstgras aanleggen
Royal Grass kunstgras heeft een prachtige natuurlijke uitstraling en verdient het om vakkundig aangelegd te worden. Het leggen van kunstgras vereist echter de nodige kennis en kunde. Kunstgras leggen door een door Royal Grass erkende specialist is de beste manier om er zeker van te zijn dat uw gazon zo strak mogelijk ligt.

Bij kunstgras leggen moet u onder andere rekening houden met de ondergrond en de waterafvoer. Het gras dient op de juiste manier op maat gesneden te worden en het maken van de naadverbindingen is een uiterst secuur werk. De bij Royal Grass aangesloten tuinspecialisten weten exact hoe zij ervoor kunnen zorgen dat uw grasmat perfect ligt.

Ondergrond kunstgras
Rekening houden met de ondergrond is van cruciaal belang bij het aanleggen van uw kunstgras. De ondergrond dient het gewicht te kunnen dragen en moet bovendien het water af kunnen voeren. Royal Grass kunstgras is aan te leggen op vrijwel ieder soort bodem, van zandgrond tot balkons en dakterrassen. In sommige gevallen is het echter wel belangrijk vooraf enkele aanpassingen te doen.

Omdat Royal Grass gaat voor meer dan uitsluitend het verkopen van kunstgras, biedt het graag totaaloplossingen aan haar klanten. Met uitgebreide, op maat gemaakte service wordt ervoor gezorgd dat u als klant altijd kunt genieten van het optimale eindresultaat. Daarom werkt Royal Grass samen met zorgvuldig geselecteerde dealers. Deze specialisten werken over het algemeen als hovenier of aannemer en weten alles over de producten waar zij mee werken. Door de passie voor hun vak hebben zij het leggen van kunstgras tot een ware kunst verheven. Graag helpen zij ook u met het kunstgras aanleggen in uw gedroomde kunstgras tuin.

Een ervaren specialist legt uw kunstgras op de wijze die het best is voor het gras en neemt daarbij de ondergrond, het type kunstgras, de snijranden en verbindingen in ogenschouw. Hij zorgt dat het water goed wegloopt, dat de grasmat niet kan schuiven en houdt rekening met andere factoren die van belang zijn. Hierdoor bent u verzekerd van een gazon dat er vanaf het begin prachtig bij ligt en – nog belangrijker – niet alleen mooi is, maar ook mooi blijft.

Zelf kunstgras leggen
Bent u zelf handig in de tuin, met het leggen van bestrating en klust u regelmatig? Dan kunt u er ook voor kiezen om het kunstgras leggen zelf te doen. Zorg er wel voor dat u goed bent voorbereid, u alles weet over de ondergrond en het juiste gereedschap in huis heeft.