BEREGENING

Beregening systemen
SD Groen ontwerpt, levert en installeert beregening systemen die variëren van een eenvoudige handgeschakelde beregening tot een volledig geautomatiseerd en computergestuurd systeem.

Kleine tuinen, grote tuinen, daktuinen, sportvelden, manegebakken en zelfs watergeef systemen in openbare ruimte behoren bij SD Groen tot de mogelijkheden.

Hufterproof
Door vandalisme gevoeligheid waren watergeef systemen in openbaar groen altijd problematisch, maar die tijd is wat ons betreft voorbij! SD Groen heeft diverse systemen waar vandalisme geen vat op heeft. Zo kunnen we een systeem aanbieden voor het ondergronds en geautomatiseerd watergeven van nieuw aangeplante bomen en grote heesters. Dit betekent een belangrijke kostenbesparing in vergelijking tot het arbeidsintensieve klassieke watergeven en door een substantieel lagere inboet. Ook grastaluds en bijvoorbeeld daktuinen kunnen we ondergronds voorzien van het benodigde water.

Installaties op leidingwater, grondwater, oppervlaktewater of in ondergrondse tanks opgevangen regenwater behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Onderhoud aan beregening systemen
Uw beregening systeem heeft 2 keer per jaar onderhoud nodig. SD Groen biedt u een contract aan voor het winterklaar maken in het najaar en bedrijfsklaar maken in het voorjaar. Zo bent u er altijd zeker van dat uw installatie s’winters beschermd is tegen de kou en in het voorjaar klaar staat om haar taak uit te voeren. Ook bij tussentijdse storingen kan SD Groen snel ter plaatse zijn.

Beregening systemen voor consumenten
Op basis van uw tuinontwerp kan SD Groen een beregeningsplan maken. Geen tuinontwerp aanwezig? Dan komen wij uw tuin ter plaatse inmeten.  Na uw akkoord op onze heldere en inzichtelijke offerte komen onze installateurs bij u langs om uw beregening systeem snel en vakkundig te installeren.

Aan het maken van een beregeningsplan zijn kosten verbonden. Deze worden vooraf met u doorgesproken, en als het project opdracht wordt neemt SD Groen deze kosten voor haar rekening.

Beregening systemen voor tuinprofessionals
Op basis van uw ontwerp maakt SD Groen een beregeningsplan. Vervolgens is het aan u de keuze of u onze installateurs inschakelt of alleen de producten op projectbasis bij onze groothandel betrekt. Wij kunnen ook uw medewerkers tijdens de installatie begeleiden.

Aan het maken van een beregeningsplan zijn kosten verbonden. Deze worden vooraf met u doorgesproken, en als het project opdracht wordt neemt SD Groen deze kosten voor haar rekening.

Beregening systemen voor gemeenten en overheden
Zet de kosten van watergeven en inboet van bomen en grote heesters eens op een rijtje, en nodig vervolgens SD Groen uit voor een kop koffie.

Bij een nieuw project is het zeker de moeite waard om de mogelijkheden van SD Groen te bekijken.